A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Elektromos kisautó Mercedes GLC

Élje meg a luxust és a kényelmet az elektromos Mercedes GLC kisautóval a Mamidotól. Ez az elektromos Mercedes GLC kisautó a népszerű SUV tökéletes miniatűr másolata, amely ötvözi a Mercedes-Benz stílusát, teljesítményét és fejlett technológiáit. Az autentikus designelemekkel, amelyek részletesen utánozzák a valódi Mercedes GLC járművet, és haladó funkciókkal, mint a valósághű hanghatások és LED világítás, ez a kisautó luxus vezetési élményt nyújt a gyerekeknek. Az elektromos Mercedes GLC kisautó a Mamidotól ideális a fiatal autórajongók számára, akik kényelemben és biztonságban szeretnék felfedezni az autók világát.

összesen 21 termék
Elektrické autíčko
Előrendelés
122 320 Ft
S-QLS5688-WHITE
Elektrické autíčko
Előrendelés
122 320 Ft
S-QLS5688-BLUE
Elektrické autíčko
Előrendelés
122 320 Ft
S-QLS5688-RED
Elektrické autíčko
Előrendelés
122 320 Ft
S-QLS5688-BLACK
Fel
További termékek
  • A népszerű SUV luxus miniatűr változata: Az elektromos Mercedes GLC kisautó a Mercedes-Benz eleganciáját és teljesítményét hozza el.
  • Autentikus designelemek: Hűen utánozza a valódi Mercedes GLC megjelenését és érzetét.
  • Haladó funkciók a valósághű játékért: Valósághű hanghatásokat és LED világítást kínál.
  • A stílus és technológia fontosságának megértése: Oktatási értéket nyújt és inspirálja az autóipar felfedezését.
  • Biztonságos és kényelmes szórakozás: Ideális a gyerekek számára, akik luxus vezetési élményt szeretnének biztonságban élvezni.