A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Elektromos kisautó Jeep Willys

Élje meg a kalandot és a történelmet az elektromos Jeep Willys kisautóval a Mamidotól. Ez az elektromos Jeep Willys kisautó a legendás katonai jármű tökéletes másolata, amely híres volt tartósságáról és a legnehezebb terep leküzdésének képességéről. Az autentikus designelemekkel, amelyek hűen utánozzák a valódi Jeep Willys megjelenését és érzetét, valamint valósághű hanghatásokkal és LED világítással, ez a kisautó nemcsak szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem tanítja őket a történelemre és ezeknek a járműveknek a múltbeli jelentőségére. Az elektromos Jeep Willys kisautó a Mamidotól ideális a fiatal kalandorok számára, akik a saját otthonuk kényelméből szeretnék felfedezni a világot.

összesen 9 termék
  • Legendás katonai jármű miniaturizált változata: Az elektromos Jeep Willys kisautó a történelem részét hozza el a gyerekek játékába.
  • Autentikus designelemek: Hűen utánozza a valódi Jeep Willys megjelenését és érzetét.
  • Valósághű hanghatások és LED világítás: Növeli a játék realisztikusságát és szórakoztató értékét.
  • A történelem és jelentőség megismerése: Oktatási értéket kínál és inspirálja a múlt felfedezését.
  • Ideális a fiatal kalandorok számára: Órákon át tartó szórakozást és kalandot nyújt a felfedezni vágyó gyerekeknek.