Karácsonyi ajándék tippek a legkisebbeknek

Talán már azon gondolkodik, mivel kedveskedjen idén egy kisbabának a fa alatt. Jézuskának lenni rokonok, barátok gyermekei részére nem egyszerű, de a gyerekeknek szóló karácsonyi ajándékokról olvashat néhány tippet, amelyek segíthetnek a döntésben.

Tartalom:

A mamától kapott babaajándék lehet a legsikeresebb a sok közül, de az is előfordulhat, hogy a gyerekszoba elfeledett zugába kerül, ha nem telitalálat. A választás során próbáljon játékosan és gyakorlatiasan gondolkodni, és vegye figyelembe a következőket:

  • a babának szánt ajándék hosszabb ideig lesz neki érdekes (nem nő ki azonnal valamiből),
  • jól karbantartható (letörölhető vagy mosható),
  • eredeti. Különleges Jézuskaként lehetősége van valami újdonsággal meglepni.

Tanácstalan, hogy életkoruk szerint mely ajándékok megfelelőek a gyerekeknek?

Ajándék egy 3 hónapos babának

Az újszülöttek még nem fogják annyira értékelni az esetleges ajándékodat, de ne feledkezzen meg róluk sem. A megfelelő ajándék nagy örömet szerezhet a szülőknek, hozzájárulhat a gyermek fejlődéséhez, vagy sok vigaszt jelenthet számára. A választás során mind a kicsiknek szánt játékok kategóriájára, mind a babák felszerelésére is koncentrálhat.

A fiatal családok minden bizonnyal örömmel fogadják a felszereléseik bővítését, azért is, mert az első hónapok egy új családtaggal anyagilag megterhelőek lehetnek. Ha nagyobb összeget kíván elkölteni az ajándék vásárlására, akkor biztosan nagyon örülni fognak, ha például egy speciális elektronikus ülőgarnitúrát vásárol a babának, amely akár a szülők helyét veszi át a hintázásban. Hiszen egy kis szünet a legnagyobb ajándék, nem?

További remek ajándékok a kicsiknek a különféle fejlesztő játékok. Ebben a korban a merész formák és a nagyon kontrasztos színek (például fehér-fekete kombináció) vonzzák őket. Legyen óvatos az apró alkatrészeket tartalmazó játékokkal.

Ajándék 6 hónapos gyermekeknek

Ha ajándékot keres egy hat hónapos babának, ott kezdődik a móka. A csecsemők sokkal jobban reagálnak a környezetükre, és a világ elkezdi igazán érdekelni őket. A 6 hónapos babának ajándék lehet egy hangot adó, suhogó, zörgő játék. A vízi játékok is biztosan sikerrel járnak.

De mindig olyan ajándékot válasszon, ami könnyen mosható. A gyerekek ebben a korban szeretnek mindent megkóstolni.

Ajándék egy éves gyereknek

A gyerekek 1 éves koruktól kezdenek járni, és teljesen új szemszögből fedezik fel a világot. Tehát ajándékozzon nekik valamit, amit maguk is összeszerelhetnek, rátámaszkodhatnak vagy akár lovagolhatnak is. A szülők gyakran vásárolnak különböző babakocsikat, járókákat vagy interaktív paneleket 1 év körüli gyermekek számára, hogy támogassák készségeik és logikus gondolkodásuk fejlesztését.

Ajándék két éves gyereknek

Legyen kreatív, amikor karácsonyi ajándékot választ 2 éves és idősebb gyermekek számára. Nagyon szórakoztatóak lesznek, ha szakmákat játszanak, vagy különféle gombokat nyomogatnak. Ez az az idő is, amikor értékelik a puha játékokat, ugyanakkor nem harapják meg őket egészben. A fajátékok is remek ajándékok. A természetes anyag nagyon kellemes tapintású a gyermekek számára, és a természettel való kapcsolat felé fejleszti őket. Ezenkívül a fajátékok nagyon tartósak.

Ajándék 3 éves gyermekeknek

Amikor a gyerekek már 3 évesek, igazán megnyílik előttük a játékok világa. Többé nem kell attól tartania, hogy lenyeli az apró alkatrészeket (bár persze továbbra is igaz, hogy a gyerekeket játék közben felügyelni kell), a gyerekek össze tudják hangolni a kezüket és a lábukat, és használni tudják a gyerekkonyhát, az elektromos autókat, a futóbiciklit, az építőkockákat és még sok mást.

A legjobb 6 karácsonyi ajándék gyerekeknek

Sok lapozás után összeírtam a legjobb karácsonyi ajándékokat gyerekeknek 2021-re. Minden, ami felkeltette a szemem és valamiben kitűnt a tömegből, megtalálható az alábbi listában:

1. Gyermek elektromos traktor

Az elektromos autók nagy sikert arattak az elmúlt években, és a karácsony a tökéletes alkalom egy ilyen különleges játék beszerzésére. De idén az érdekelt, hányféle játékautó-variációt lehet kapni, a rendőrségtől és a tűzoltóautóktól a munkagépekig és a traktorokig.

Az elektromos autók szórakoztatóak lesznek a gyerekek számára, mert összekötik a felnőttek és a gyerekek világát. Teljesen biztonságosan vezethetik az igazi autóikat. Amint a gyerekek egyedül tudnak ülni, élvezheti a szórakoztató délutánokat a játékkal. (És az apukák is biztosan élvezni fogják)

2. Többfunkciós babavezérlő

Színek, gombok, hangok. A babák ezt mind imádják. És ha mindezt egy játékba rakod össze, nem hibázhatsz. A különböző kezelőszervek vagy különböző funkciókkal rendelkező panelek egyszerűen telitalálatnak számítanak. A gombok megnyomásával a gyerekek edzik ügyetlen kisujjaikat, és megtanulják megérteni a világot.

A többfunkciós vezérlő emellett megfizethető játék, amelyet körülbelül 5000 HUF vásárolhat meg.

3. Habfürdős játék

 Emlékszik még azokra az időkre, amikor a fürdőkádat játékokkal bélelték ki, és minden este csatamezővé, kikötővé vagy kacsákkal teli tavacskává változott? A fürdőjátékoknak megvan a maguk különleges varázsa, és a gyerekeket teljesen lenyűgözik. Teljesen mindegy, hogy a baba szereti-e a vizet vagy sem, egy eredeti vizes játék mindig remek segítség lehet. A kis vízimádók egy kicsit jobban élvezik a fürdőzést velük, és aki nem nagyon bízik a vízben, annak elterelheti a figyelmét, és könnyebben viseli a fürdőzést.

Lenyűgözött a jókedvű rák, amely sok buborékot és szappant készít a fürdőben. És énekelni is fog.

4. Gyermekkonyha

Ha már álló nagyobb babának keresel ajándékot, próbálj ki egy gyerekkonyhát. Megannyi méretben, formában, színben, különböző anyagokból és különféle kiegészítőkkel felszerelve találod meg őket. A konyhával a gyerekek megtanulják koordinálni a kezüket, megérteni az ízek világát, kapcsolatot kialakítani a főzéssel és fejleszteni képzelő erejüket.

Teljesen lenyűgözött a gyerekkonyha 65 kiegészítővel, ami hangokat is kiad (pl. sütés hangja) és rá lehet kötni a folyóvízre.

5. Audi R8 játékautó

Naprosto úchvatné je, jak výrobci dokáží vyrobit věrné kopie opravdových typů vozů v mnohem menší variantě. Malé elektrické autíčko Audi R8 se leskne stejně jako jeho velká varianta, jen ta cena je řádově mnohem nižší. Má koženou sedačku, pěnová kola a můžete si v něm naladit rádio. Kterému malému uličníkovi by se takový luxus nelíbil?

Teljesen elképesztő, hogy a gyártók mennyire képesek valódi autótípusok hű másolatát előállítani sokkal kisebb változatban. A kis elektromos autó Audi R8 pont úgy ragyog, mint a nagy változata, csak az ára jóval alacsonyabb. Bőrülése van, habszivacs kerekei, rá lehet hangolni a rádiót. Melyik kis utcai ember ne szeretné ezt a luxust?

6. Gyermek porszívó

A gyerekek szeretnek mindent utánozni, amit a felnőttek tesznek. És még olyan tevékenységeket is, amelyeket már nem élvezünk annyira, beleértve a porszívózást is. A különféle tisztítókészletek nagyszerű ajándékok lesznek a legkisebbeknek. Játszva segíthetnek az anyukájuknak kitakarítani a házat, szórakoztatják magukat és egyúttal megszokhatják, hogy ez már kicsi koruktól a mindennapi rutin része.

Ráadásul a Mamido gyerekporszívója valóban porszívózik!

 

UTOLSÓ TIPP: Ha szeretnéd a legapróbb részletekig finomra hangolni az idei ajándékokat, olvasd el ötleteinket az eredeti karácsonyi ajándékcsomagoláshoz.