A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Pedálos járművek 10 éves kortól

10 éves kortól ajánlott lökhárító kocsik - Fedezze fel kiváló minőségű 10 éves kortól ajánlott lökhárító kocsijainkat, melyek biztonságos és szórakoztató játékot kínálnak. Ideális választás olyan gyermekeknek, akik már elérték ezt a korosztályt. Válasszon a legjobb 10 éves kortól ajánlott lökhárító kocsik közül most!

összesen 2 termék
202396 6 detska slapaci motokara g5 modra
62 980 Ft
RG-255
202393 6 detska slapaci motokara g5 cervena
62 980 Ft
RG-254
  1. Motorikus készségek fejlesztése: A lökhárító kocsik segítik a gyermekek motorikus készségeinek fejlődését, mint például a koordinációt, az erőt és az állóképességet.
  2. Szórakoztató tevékenység: A gyermekek imádják a mozgást, és a lökhárító kocsik nagyszerű lehetőséget kínálnak számukra, hogy aktívan és szórakozva szórakozzanak a szabadban.
  3. Tanulnak az egyensúlyozásról: A lökhárító kocsik használata segít a gyermekeknek megtanulni egyensúlyozni a testsúlyukat és biztonságosan mozogni.
  4. Függetlenség támogatása: A gyermekek élvezhetik a lökhárító kocsik használatát egyedül vagy barátaikkal, ezáltal támogatva függetlenségüket és társadalmi készségeiket.
  5. Biztonsági funkciók: A legtöbb lökhárító kocsi biztonsági funkciókkal rendelkezik, például alacsony ülésekkel és ergonomikus fogantyúkkal, ami növeli a gyermekek biztonságát a vezetés közben.
  6. Különféle tervezetek: A piac kínál lökhárító kocsikat különféle színekben és tervezetekben, amelyek különböző gyermeki érdeklődéseket és preferenciákat céloznak meg.