Játékok importőre és forgalmazója

A Mamido céget játékok importőreként és forgalmazójaként alapították. Néhány év alatt az elektromos kisautók egyik vezető importőre lettünk a cseh, szlovák és magyar piacokon. Fokozatosan bővítettük kínálatunkat fa, műanyag, plüss és egyéb játékokkal. Működésünk során olyan termékeket választunk, amelyekre a minőség, de mindenekelőtt a gyermeki személyiség fejlesztése jellemző.

Obrazek1-hu

Célunk, hogy pozitív kapcsolatokat építsünk ki az ügyfelekkel, ezért vásárlásuk során figyelünk a kommunikációra. Ugyanakkor törekszünk a lehető legrövidebb időn belüli áruszállításra, amit raktári készleteink és munkatársaink kiváló szervezettsége tesz lehetővé.

Obrazek2-hu

Kizárólag megbízható gyártókkal és professzionális gyárakkal dolgozunk együtt, ami biztosítja termékeink minőségét. Garantáljuk a legjobb együttműködési feltételeket és vonzó árakat. A weboldalunkon kínált összes gyermekjáték rendelkezik a megfelelő tanúsítvánnyal, jóváhagyással és CE jelöléssel, amelyek garantálják a biztonságos használatot. Cégünk a Mamido hivatalosan bejegyzett védjeggyel rendelkezik, melynek köszönhetően teljes körű ellenőrzést gyakorlunk termékeink értékesítése felett.

Obrazek3-hu