A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Gyermek foci gól

Kód: L-4480
10 650 Ft 8 802 Ft ÁFA nélkül
2 - 7 munkanap
Várható kézbesítés:
2024.07.17
Szállítási lehetőségek
  • Tartalmaz egy labdát és egy gólt hálóval.
  • A készlet tartalmaz egy kapufedőt is, így bárki gyakorolhatja a lövési pontosságát.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A futball olyan sport, amelyet az egész világ ismer. Már a kicsik is tudják, ki az a Ronaldo, Messi vagy Lewandowski. A kinti futballnak azonban megvannak a maga szabályai – régebben két földbe dobott bot, vagy megfelelő távolságra elhelyezett hátizsák játszotta a gól szerepét. Ma azonban lehetőségünk van egy sokkal kényelmesebb megoldást alkalmazni, például egy focigólokat tartalmazó készletet.

A könnyű összecsukható kapunak köszönhetően amatőr mérkőzés szinte bárhol lebonyolítható! A kapu könnyű és erős, 2,5 centiméter átmérőjű csövekből készül. A készlethez tartozik egy három lyukú medál, amivel megtanulhatod, hogyan kell pontosan lőni. Ennek a gólnak a legnagyobb előnye kétségtelenül a háló megléte, ami azt jelenti, hogy a kapusnak nem kell labdát keresnie a gólszerzés után. Természetesen a labda a készlet része.

  • A játék 3 éves kortól gyermekek számára készült.

Méretek:

  • Cél: 119 x 56 x 71 cm
  • Kiszerelés: 66 x 24 x 7 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sport
Jótállás: 2 év
Kor: 3+
Termék állapota: Új

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: