A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Futóbiciklik tűzoltók

Készítse fel kis hőseit a cselekvésre a Tűzoltó kismotorral a Mamidotól. Ezek a kismotorok kis tűzoltóknak készültek, akik napot akarnak menteni. Minden kismotor autentikus tervezéssel rendelkezik, amelyek az igazi tűzoltó járműveket idézik fel, beleértve a piros színt és a tűzoltó szimbólumokat. Nemcsak órákig tartó szórakozást nyújtanak, hanem a motoros készségek és koordináció fejlesztését is támogatják. A Tűzoltó kismotorral a Mamidotól a gyerekek kalandokat élhetnek át, miközben megtanulják a másokon való segítés fontosságát.

összesen 1 termék
Odrazedlo01
25 180 Ft
J-ZA3689
  • Autentikus tűzoltó design: A Tűzoltó kismotor valódi tűzoltó járművek által inspirált tervezést kínál.
  • Motoros készségek fejlesztése: A kismotoron való vezetés javítja az egyensúlyt, koordinációt és a finom motorikát.
  • Fantázia és szerepjáték támogatása: A gyerekek tűzoltók szerepét játszhatják, ami ösztönzi kreativitásukat és társas készségeiket.
  • Biztonságos és tartós anyagok: Minőségi és biztonságos anyagokból készült a hosszantartó szórakozás érdekében.
  • Ideális kültéri játékra: Nagyszerű lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy a szabadban töltsenek időt, tanuljanak és játszanak