A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Futóbiciklik Mercedes

A Mercedes-Benz gyermekbiciklik szórakoztató és stílusos módja a gyerekek készségeinek és koordinációjának fejlesztésének. A Mamidon széles választékot kínálunk a prestízs Mercedes-Benz márkától inspirált gyermekbiciklikből. Nézzük meg ezeknek az exkluzív gyermekbicikliknek az előnyeit.

#showmore#

Elegáns design: A Mercedes-Benz gyermekbiciklik luxus és realisztikus designnal rendelkeznek, ami örömet szerez a legkisebb motorosoknak is.

Készségfejlesztés: A gyermekbicikli használata elősegíti a motoros készségek és a mozgások koordinációjának fejlesztését.

Minőségi anyagok: A Mercedes-Benz a minőség szinonimája, ami ezekre a gyermekbiciklikre is vonatkozik.

Kültéri szórakozás: A gyerekek élvezni fogják a kültéri szórakozást, ami fontos az egészséges életmódjuk szempontjából.

Fantázia támogatása: A Mercedes-Benz gyermekbiciklik serkentik a gyermeki fantáziát és kreativitást.

összesen 13 termék
Dětské odrážedlo Mercedes Benz Actros bílé (6)
Akció Bestseller
S-ZL3316-WHITE
3195 odrazedlo mercedes benz se zvuky cerveny
23 950 Ft
L-44
3192 odrazedlo mercedes benz se zvuky bily
24 480 Ft
1263
Odrazedlo01
29 730 Ft
J-ZA3690
detske odrazedlo L-2335
detske odrazedlo2 L-2334
Odrazedlo01
25 180 Ft
J-ZA3689

Adja meg gyermekeinek a lehetőséget, hogy megismerjék a Mercedes-Benz autók világát ezekkel a stílusos gyermekbiciklikkel. A Mamidon különböző modelleket talál, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági standardoknak. Válasszon egyet a gyermekének, és engedje útnak a kaland felé. Mercedes-Benz gyermekbicikli a Mamidon - végtelen szórakozás és elegancia.