A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Futóbiciklik lányoknak

Vigye színes és örömteli világot kislánya életébe a lányoknak szánt kismotorral a Mamidotól. Gyűjteményünk kismotorokat gondosan válogattuk össze, hogy minden kis lány álmát teljesítsük. A pasztell színektől kezdve a kedvenc mesefigurákkal díszített kismotorokig, nálunk mindent megtalál, ami gyermekének szükséges a szórakoztató és biztonságos első lépésekhez a kerékpározás világában. Ezek a kismotorok nemcsak órákig tartó szórakozást garantálnak, hanem a motoros készségek és az egyensúly fejlesztését is támogatják.

összesen 82 termék
Odrážedlo SPORTRIKE PettyTrike zelené01
16 080 Ft
R- ZSP.Z7.ZIE
Dětské odrážedlo auto s vodící tyčí Lamborghini Sian růžové3 L-13578
odrážedlo traktor11 J-ZA3746 ZO
Interaktivní odrážedlo 2v1 lokomotiva modrá01
23 600 Ft
R-ZPG.2015666
Interaktivní odrážedlo 2v1 lokomotiva červená01
23 600 Ft
R-ZPG.2015555
Interaktivní odrážedlo 2v1 lokomotiva bílá01
23 600 Ft
R-ZPG.2015777
Fel
További termékek
  • Színes és örömteli tervezés: A lányoknak szánt kismotorok a Mamidotól vidám színeket és mintákat kínálnak, amelyek minden kislányt megörvendeztetnek.
  • Készségfejlesztés támogatása: A kismotoron való vezetés javítja a motoros készségeket, a koordinációt és az egyensúlyt.
  • Biztonság az első helyen: Kismotorjaink minőségi és biztonságos anyagokból készültek, biztosítva a gondtalan szórakozást.
  • Változatos választék: Széles kínálatot kínálunk lányoknak szánt kismotorokból, egyszerű tervezésektől a kedvenc karakterekkel díszítettekig.
  • Ideális kültéri és beltéri kalandokhoz: Ezek a kismotorok tökéletesek a kis felfedezők számára, akik készen állnak a körül