A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Futóbiciklik Ford

A Ford gyermekbiciklik szinonimái az amerikai szellemnek és a kalandnak az utakon. A Mamido platformon széles választékot kínálunk ezekből a stílusos játékokból, amelyek nemcsak szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, hanem támogatják készségeik fejlesztését és kalandvágyó szellemüket is. Nézzük meg közelebbről ezeknek a gyermekbicikliknek néhány előnyét

#showmore#

  1. Autentikus design élmény: A Ford gyermekbiciklik gondosan úgy vannak megtervezve, hogy minél hűebben idézzék fel a valódi Ford járműveket. Ezáltal a gyerekek átélhetik az ikonikus autók vezetésének élményét.

  2. Készségfejlesztés: Ezek a gyermekbiciklik támogatják a motoros készségek, a mozgáskoordináció és a térérzékelés fejlesztését a gyerekeknél. Játék közben megtanulnak reagálni a környezetükre és finomítják finom motorikus készségeiket.

  3. Minőség és biztonság: Ford gyermekbiciklik tartós és biztonságos anyagokból készülnek, garantálva hosszú élettartamukat és gondtalan szórakozást a gyerekek számára.

  4. Kültéri aktivitás támogatása: A Ford gyermekbiciklik ideálisak kültéri kalandokhoz. A gyerekek felfedezhetik a környezetüket ezeken a biciklikken, fejlesztve ezzel önállóságukat és érdeklődésüket a körülöttük lévő világ iránt.

  5. Fantázia fejlesztése: A stílusos Ford gyermekbiciklik serkentik a gyermeki fantáziát és kreativitást. A gyerekek a saját autójuk volánja mögött indulhatnak el kalandos utazásokra.

összesen 156 termék
z01
34 450 Ft
L-9176
Odrážedlo SPORTRIKE PettyTrike zelené01
16 080 Ft
R- ZSP.Z7.ZIE
202555 8 detske odrazedlo r6 12 zelene
13 800 Ft
RG-480
Dětské odrážedlo BMW Rastar01
71 570 Ft
R-RB.RSZ1206.SZA
Dětské odrážedlo auto s vodící tyčí Lamborghini Sian růžové3 L-13578
odrážedlo traktor11 J-ZA3746 ZO
Interaktivní odrážedlo 2v1 lokomotiva modrá01
23 600 Ft
R-ZPG.2015666
Fel
További termékek

Adjon gyermekeinek lehetőséget, hogy felfedezzék a Ford autók világát ezekkel a stílusos gyermekbiciklikkel, amelyek nemcsak kielégítik szórakozás iránti vágyukat, hanem támogatják fejlődésüket és kalandvágyukat is. Ford gyermekbicikli a Mamidon - a legendás autóipari örökség és a gyermeki szórakozás találkozása egy helyen.