A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Futóbiciklik BMW

A BMW gyermekbiciklik a minőség és elegancia szinonimái. A Mamidon széles választékot kínálunk ezekből a stílusos gyermekbiciklikből, amelyek nemcsak szórakoztatják a gyerekeket, hanem fejlesztik készségeiket és koordinációjukat is. Nézzük meg közelebbről ezeknek az exkluzív gyermekbicikliknek néhány előnyét.

#showmore#

Elegáns design: A BMW gyermekbiciklik luxus és realisztikus designnal rendelkeznek, ami örömet szerez a legkisebb motorosoknak is.

Készségfejlesztés: A gyermekbicikli vezetése elősegíti a motoros készségek és a mozgáskoordináció fejlesztését.

Minőségi anyagok: A BMW gyermekbiciklik tartós anyagokból készülnek, garantálva hosszú élettartamukat.

Kültéri szórakozás: A gyerekek élvezni fogják a kültéri szórakozást, ami fontos az egészséges életmódjuk szempontj

ból.

Fantázia támogatása: A BMW gyermekbiciklik serkentik a gyermeki fantáziát és kreativitást.

összesen 6 termék
Dětské odrážedlo BMW Rastar01
71 570 Ft
R-RB.RSZ1206.SZA

Adja meg gyermekeinek a lehetőséget, hogy megismerjék a BMW autók világát ezekkel a stílusos gyermekbiciklikkel. A Mamidon különböző modelleket talál, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági standardoknak. Válasszon egyet a gyermekének, és engedje útnak a kaland felé. BMW gyermekbicikli a Mamidon - végtelen szórakozás és elegancia.