A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Elektromos kisautó Toyota Tundra

Fedezd fel a terepjáró kalandok világát az elektromos Toyota Hilux kisautóval a Mamidotól. Ez az elektromos Toyota Hilux kisautó a népszerű pickup tökéletes miniaturizált változata, amely híres a tartósságáról és sokoldalúságáról. Az autentikus designelemekkel, amelyek tükrözik a valódi Toyota Hilux robosztus megjelenését és képességeit, valamint haladó funkciókkal, mint a valósághű hanghatások és LED világítás, ez a kisautó nemcsak szórakoztat, hanem inspirálja a gyerekeket a tartósság és alkalmazkodóképesség fontosságának megértésére. Az elektromos Toyota Hilux kisautó a Mamidotól ideális a kis kalandorok számára, akik szeretik a felfedezést és a kalandot.

összesen 1 termék
Elektrické autíčko L-4427
  • Tartós terepjáró dizájn: Az elektromos Toyota Hilux kisautó a valódi terepjáró jármű kalandjait és teljesítményét szimulálja.
  • Autentikus designelemek: Hűen utánozza a Toyota Hilux robosztus megjelenését és képességeit.
  • Haladó funkciók: Tartalmazza a valósághű hanghatásokat és LED világítást a nagyobb realisztikusság és szórakozás érdekében.
  • Oktatási érték: Tanítja a gyerekeket a tartósságra, alkalmazkodóképessé