A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Elektromos kisautó Audi E-Tron

Fedezze fel a mobilitás jövőjét az elektromos Audi E-Tron kisautóval a Mamidotól. Ez az elektromos Audi E-Tron kisautó az Audi első teljesen elektromos járművének tökéletes miniaturizált másolata, amely innovatív dizájnt, kivételes dinamikát és nulla kibocsátást ötvöz. Az Audi E-Tron luxusát és fejlett technológiáit pontosan visszaadó részletekkel, valamint valósághű hanghatásokkal és LED világítással, ez a kisautó nemcsak szórakozást, hanem oktatást is kínál a fenntarthatóság és az ökológiai mobilitás fontosságáról. Az elektromos Audi E-Tron kisautó a Mamidotól ideális a fiatal felfedezők számára, akik a természettel összhangban szeretnék felfedezni a világot.

összesen 10 termék
  • Innovatív teljesen elektromos jármű dizájnja: Az elektromos Audi E-Tron kisautó bemutatja az autóipar jövőjét.
  • Pontos részletek az autentikus élményért: Hűen tükrözi az Audi E-Tron luxusát és fejlett technológiáit.
  • Valósághű hanghatások és LED világítás: Növeli a játék szórakoztató és realisztikus élményét.
  • A fenntarthatóság és ökológiai mobilitás oktatása: Edukációs értéket kínál és inspirálja az környezettudatos életmódot.
  • Ideális a fiatal felfedezők számára: Órákon át tartó szórakozást és a technológia és fenntarthatós