A telefonos ügyfélszolgálat nyári szabadság miatt szünetel. E-mailben azonban továbbra is kapcsolatba léphet velünk a info@mamido.hu címen, és a megrendelések is a megszokott gyors szállítási idő alatt kerülnek kiküldésre.

Autópályák legkisebbeknek

Ébressze fel a versenyző szellemet a legkisebbekben gyűjteményünkkel, ami a legkisebbeknek szánt autópályákat tartalmaz. Ezek az autópályák kifejezetten kisgyermekek számára vannak tervezve, hangsúlyozva a biztonságot és az egyszerű kezelhetőséget. Széles választékot kínálunk gyermek autópályákból, beleértve a távirányítós kisautókat és a biztonságos anyagokból készült modelleket, amelyek órákig tartó biztonságos szórakozást garantálnak. Autópályáink ideálisak a motoros készségek, a koordináció és a képzelőerő fejlesztésére a legkisebbeknél. Válasszon kínálatunkból, és adjon gyermekeinek első felejthetetlen élményt a versenyzés világából.

összesen 2 termék
z1 (1)
20 980 Ft
L-8102
Autodráha s autíčkem Jeep
11 530 Ft
J-ZA2775
  • Speciális tervezés a kisgyermekek számára: Az autópályák a legkisebbek számára úgy vannak tervezve, hogy biztonságosak és könnyen kezelhetőek legyenek, ideálisak a fiatal versenyzők számára.
  • Motoros készségek fejlesztése: Az autókkal való manipuláció és a pálya irányítása elősegíti a finom motorikát és a kéz-szem koordinációt.
  • Biztonságos anyagok: Az összes autópályánk biztonságos anyagokból készült, biztosítva a veszélytelen szórakozást.
  • Kreativitás támogatása: Az autópályán való versenyzés ösztönzi a gyerekek kreativitását és képzelőerejét, lehetővé téve számukra, hogy saját történeteket és versenyszituációkat alkossanak.
  • Könnyű kezelhetőség: Az autópályák és az autók úgy vannak kialakítva, hogy könnyen kezelhetőek legyenek, így a legkisebbek is teljes mértékben élvezhetik a szórakozást frustráció nélkül.
  • Szórakozás az egész család számára: Az autópályák a legkisebbek számára nem csak a gyerekeknek nyújtanak szórakozást, hanem közös családi tevékenységek forrása is lehetnek.
  • Oktatási érték: Az autópályák mellett, hogy szórakoztatóak, oktatási értékkel is bírnak, segítik a gyerekeket az ok-okozati összefüggések megértésében és a logikai gondolkodás fejlesztésében.