Interaktív tanulóasztal gyerekeknek piros zongorával

Kód: L-17532
16 780 Ft 13 868 Ft ÁFA nélkül
2 - 7 munkanap
Várható kézbesítés:
2024.06.27
Szállítási lehetőségek
  • Fejleszti a manuális és kognitív képességeket
  • Sok különböző funkció
  • Gyermekeknek 18 hónapos kortól

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyerekeknek szóló oktatóasztal egy szenzációs játék, amely nem csak szórakozást nyújt, hanem támogatja a kicsik kognitív és manuális fejlődését is. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lekötik a gyerekeket és ösztönzik az interakciót.

Az asztal közepén egy hangulatos körhinta űrhajókkal és kilátással az űrbe. Az aktiváláshoz csak mozgassa a piros fogantyút, amely interaktivitást ad, és felfedezésre ösztönzi a gyerekeket.

Egy másik funkció a háromszoros fogaskerék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kísérletezzenek a mozgással és a mechanikai kapcsolatokkal. Ez egy nagyszerű módja a kézi készségek fejlesztésének és az alapvető mechanika megértésének. A panelen egy lovas űrhajó látható, amely mozgásra és felfedezésre ösztönzi a gyerekeket. Közvetlenül felette blokkok találhatók labirintussal és akadályokkal, amelyek fejlesztik a motoros és logikai készségeket.

Egy másik elem a zenevezérlő gombok és egy dobra emlékeztető gomb , amely a hangok lejátszásáért felelős. Ez egy nagyszerű módja a zenei érdeklődés fejlesztésének és a hangok felfedezésének. A panelen egy zongora is található, így a gyerekek angolul tanulhatják meg az ábécét és a számokat. Ez nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is.

Az oktatóasztal négy levehető kék lábon áll, így közvetlenül a padlón lehet játszani. Az asztal másik oldalán találhatók a kockák egymásra rakására és az érzékszervi játékra szolgáló fülek is.

A tanulóasztal egy nagyszerű játék, amely fejleszti a kognitív, manuális és zenei készségeket, miközben rengeteg szórakozást és játékot biztosít. Ez nem csak egy barátságos tanulási mód, hanem egy fantasztikus módja annak, hogy gyermekével együtt töltse az időt.

  • Az asztal három darab 1,5 V-os AA elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.

Méretek:

  • Szék: 30 cm x 29 cm x 13 cm (lábak nélkül), 30 cm x 29 cm x 24 cm (lábakkal együtt)
  • Csomagolás: 43cm x 32cm x 17cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: