Gyerek konyhák fiúknak

Gyerek konyhák | Mamido - Fejlessze ki kulináris készségeiket

A Mamidoban készen állunk arra, hogy bemutassuk Önnek a széles választékban elérhető gyerek konyhákat, amelyek nem csak szórakoztató játékot kínálnak, hanem támogatják a kis séfkukák kulináris készségeinek fejlődését is. Kínálatunkban megtalálhatók konyhák minden stílusban és kialakításban, hogy a fiúk úgy érezhessék, mintha valódi szakácsok lennének.

A gyerek konyhák remek lehetőséget kínálnak arra, hogy bevonják gyerekeiket a főzés és a kulináris művészet világába. Modelleink a biztonság és a oktatás szempontjából tervezettek, ugyanakkor részletekben gazdagok és interaktív elemekkel teli, amelyek lehetővé teszik a fiúk számára, hogy játszanak és megtanulják a főzés alapjait.

A Mamido gyerek konyháival a kis séfkukák készen állnak a kulináris kalandokra. Konyháink minőségi anyagokból készülnek és részletes kiegészítőket tartalmaznak, beleértve a főzőlapokat, sütőket, mikrohullámú sütőket és még edényeket is. A fiúk készíthetnek ételeket, főzhetnek a családnak és saját recepteket alkothatnak.

A gyerek konyhák ideális ajándékok a kis főzős lelkesek számára, és órákon keresztül szórakoztatják őket. Emellett támogatják a kreativitás, a motoros készségek és a társas kapcsolatok fejlődését, mivel a fiúk játszhatnak barátaikkal vagy Önnel a kulináris kalandokban.

Gyerek konyháink különböző stílusokban, színekben és méretekben elérhetők, így választhat a legjobbat a gyerekei számára. Legyen szó arról, hogy a fiúk séfekké, pékekké vagy étteremvezetőkké akarnak válni, konyháink segítenek fejleszteni szenvedélyüket a főzés és a kulináris készségek iránt.

A Mamido gyerek konyhái minőségi, biztonságosak és teljesek a szórakozással. Támogassa kulináris kreativitásukat és fejlődésüket fantasztikus konyháinkkal. A fiúk lelkesek lesznek az ételkészítés, sütés és saját ételek készítése iránt. Adj nekik lehetőséget arra, hogy kis séfkukká váljanak, és fedezzék fel a főzés világát a Mamidóval.

összesen 19 termék
Kuchnia Aneks Kuchenny [36932] 1200
Előrendelés
21 000 Ft –25 %
15 550 Ft
S-889-167
dětská dřevěná kuchyňka01 J-ZA3717
dětská dřevěná kuchyňka scandi01 J-ZA4126
Dětská kuchyňka s potravinami a nádobím modrá01 J-ZA2196 NI
1995 velka detska kuchynka chladnicka trouba drez modra R-ZDZ.WD-B23
dětská kuchyňka (1) J-ZA3547 NI
162053 detska kuchynka s troubou a doplnky modra
14 850 Ft
L-3468
Dětská interaktivní kuchyňka modrá 3
32 880 Ft
R-008-938A
dětská kuchyňka (3)
31 130 Ft
R-ZDZ.889-211
velká dětská kuchyňka s příslučenstvím (1)
33 250 Ft –12 %
29 030 Ft
R-ZDZ.922-102
dětská kuchyňka červená (8)
33 250 Ft –12 %
29 030 Ft
R-ZDZ.922-103
Fel
További termékek
  1. Fejleszti a kreativitást: A gyerek konyhával a gyermekeknek lehetőségük van kreativitásuk kifejezésére, új ételek kitalálására és elkészítésére.

  2. Motorikus készségek fejlesztése: A különféle mozgások, mint például a vágás, keverés és tálalás, hozzájárulnak a gyerekek finommotoros készségeinek fejlődéséhez.

  3. Szórakoztató időtöltés: A gyerek konyha szórakoztató játékot biztosít, amely hosszú órákon át leköti a gyerekek figyelmét.

  4. Tanulás: A konyhai játék során a gyerekek sok mindent tanulhatnak az ételek, az összetevők és az étkezés alapjairól.

  5. Szociális interakció: A gyerek konyhában való játék során a gyerekek interakcióba lépnek egymással, fejlesztve a szociális készségeket és az együttműködést.

  6. Önbizalom növelése: A sikeres konyhai tevékenységek végzése által a gyerekek magabiztosabbak lesznek és büszkék lesznek önmagukra.

  7. Kulináris élmények: A konyhában eltöltött idő során a gyerekek pozitív élményeket szereznek az ételkészítésről és a konyhai munkáról.